Evenementen

Winter Garden Sale

Voor de tweede keer op rij stel ik mijn tuin en gezellige tuinoverkapping open om de nieuwe decoratie en leuke cadeau artikels aan U voor te stellen. Kom de gezellige sfeer opsnuiven en geniet mee bij het houtvuur met een hapje en een drankje. Heb je zin om erbij te zijn? Laat je e-mail adres achter op de contact pagina en vermeldt 'Winter Garden Sale'. Je zal spoedig een uitnodiging krijgen per mail. Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten!

Traject : Help mijn interieur inrichten.

Zin om je interieur opnieuw in te richten? Heb je weinig inspiratie of weet je niet goed hoe er aan te beginnen? Heb je binnenkort verbouwplannen en kan je best wat info gebruiken? Kom dan naar één van onze workshops Help mijn interieur inrichten. Leer alles over materialen voor de vloer en muren, kom aan de weet welke woonstijl het best bij je past en volg een stapsgewijs traject om jouw huis tot een droomwoning te maken. Elke workshop kan je apart volgen à 55€ per sessie/persoon ; volg het totale traject (5) en betaal slechts 250€ ipv 275€. Interesse? Ga naar de contactpagina, vul je gegevens en duid de rubriek Workshop aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. De workshops gaan door in de omgeving van Gent, maandag en woensdag avonden.

Anna Farga
01 / 01

Materialen

Materialen

Verf Pure&Original

verf en behang

De combinatie van de juiste kleur op een weldoordachte muur kan een enorme invloed hebben op de ruimtelijke ervaring van je woning. Verf heeft oneindig veel toepassingen. Wij werken met hoogwaardige merken en zorgen voor de perfecte toepassing op jouw muren. Bij het gebruik van behang of vlies kan men meer accenten leggen en luxueuzere effecten bekomen dan met de gewone verf.  Voor een kleuradvies kom ik graag langs op afspraak.

Raamdeco houten lamellen

raamdeco

Ben je op zoek naar de gepaste raamdecoratie maar kan je moeilijk een besluit nemen? Ik bekijk graaag met jou de mogelijkheden die passen in jouw interieur. Met showmaps,foto’s en demo-modellen breng ik een bezoek aan huis. De volledige collectie kan op maat gemaakt worden : houten jaloeziën, aluminium lamellen, rolgordijnen, gordijnen en draperiën, optrekstores en shutters. Onze vakmannen zullen met plezier uw raamdecoratie plaatsen.

Verlichting

verlichting

In een interieur waar de verlichting met zorg is uitgebalanceerd voelt iedereen zich goed. Een lichtplan is daarom een goede start om je verlichting optimaal te installeren. We zorgen er voor dat alle aspecten van verlichting overwogen worden vooraleer de installatie gebeurt. Zo wordt jouw interieur een aangename plek waar iedereen zich thuis voelt.

Kastopmaat-ZL

kasten op maat

Kasten zijn een belangrijk onderdeel in je woning. Als je een kast op maat laat maken  heb je  heel veel mogelijkheden : uitklapbare rekken, ingebouwde spiegels, verschillende diepten van laden en kun je de hoogte bepalen van verstelbare onderdelen. Hiermee kan je precies bepalen hoeveel ruimte je wil benutten om zoveel mogelijk weg te bergen. Ik bespreek samen met jou de kast : van dressing van je dromen tot een eenvoudige opbergkast . Onze vakmannen helpen je graag voor de exacte uitvoering ervan.

parket en tapijt

Parket & tapijt

Samen met U kiezen we de beste mogelijkheden en de mooiste materialen voor je vloer . Van parket tot een op maat gemaakt tapijt, wij bieden u de totale vrijheid om deze zelf te ontwerpen aangepast aan uw persoonlijke smaak en interieur.

ссылочную купитькитайский новый год 2016 датараскрутка бесплатная сайта в поисковикахколичествосковорода вок ценалифтинг лица ценакупить женские осенние ботинкилобановский обыск