Evenementen

Lancering Pure&Original

01/03/2018
Lancering nieuwe verfcollectie : Vanaf 1 maart 2018 lanceren we een nieuwe collectie die beantwoordt aan de nieuwe en traditionele verftechnieken : Pure & Original ! De verven zijn allen op waterbasis en veilig in het gebruik. Zo zal elke doe-het-zelf-er zonder vrees aan de slag kunnen gaan om een 'special effect' op zijn muren te krijgen : kalk-effect, Marrakech-walls, leem of beton-look, het kan allemaal. Bestellen kan via onze shop Volg de agenda of op Facebook!

Cursus Interieurstyling

19/02/2018
Ben jij ook gebeten van interieurinrichting en wil je zelf meer weten over het vak interieurstylist? Als docente geef ik met veel enthousiasme de cursus  'Interieurstyling' in de Beauty&Lifestyle Academy in Gent en Antwerpen. Bekijk de website https://beautyandlifestyle.be , ga naar de opleiding Interieurstyling en schrijf je in. Verkies je liever een workshop "Stijlvol wonen" te volgen, laat dan je gegevens achter op onze contactpagina. Beschrijf wat jou interesseert. Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten op één van deze evenementen. Volg ons ook op Facebook!

Anna Farga
01 / 01

Materialen

Materialen

Verf Pure&Original

verf en behang

De combinatie van de juiste kleur op een weldoordachte muur kan een enorme invloed hebben op de ruimtelijke ervaring van je woning. Verf heeft oneindig veel toepassingen. Wij werken met hoogwaardige merken en zorgen voor de perfecte toepassing op jouw muren. Bij het gebruik van behang of vlies kan men meer accenten leggen en luxueuzere effecten bekomen dan met de gewone verf.  Voor een kleuradvies kom ik graag langs op afspraak.

Raamdeco houten lamellen

raamdeco

Ben je op zoek naar de gepaste raamdecoratie maar kan je moeilijk een besluit nemen? Ik bekijk graaag met jou de mogelijkheden die passen in jouw interieur. Met showmaps,foto’s en demo-modellen breng ik een bezoek aan huis. De volledige collectie kan op maat gemaakt worden : houten jaloeziën, aluminium lamellen, rolgordijnen, gordijnen en draperiën, optrekstores en shutters. Onze vakmannen zullen met plezier uw raamdecoratie plaatsen.

Verlichting

verlichting

In een interieur waar de verlichting met zorg is uitgebalanceerd voelt iedereen zich goed. Een lichtplan is daarom een goede start om je verlichting optimaal te installeren. We zorgen er voor dat alle aspecten van verlichting overwogen worden vooraleer de installatie gebeurt. Zo wordt jouw interieur een aangename plek waar iedereen zich thuis voelt.

Kastopmaat-ZL

kasten op maat

Kasten zijn een belangrijk onderdeel in je woning. Als je een kast op maat laat maken  heb je  heel veel mogelijkheden : uitklapbare rekken, ingebouwde spiegels, verschillende diepten van laden en kun je de hoogte bepalen van verstelbare onderdelen. Hiermee kan je precies bepalen hoeveel ruimte je wil benutten om zoveel mogelijk weg te bergen. Ik bespreek samen met jou de kast : van dressing van je dromen tot een eenvoudige opbergkast . Onze vakmannen helpen je graag voor de exacte uitvoering ervan.

parket en tapijt

Parket & tapijt

Samen met U kiezen we de beste mogelijkheden en de mooiste materialen voor je vloer . Van parket tot een op maat gemaakt tapijt, wij bieden u de totale vrijheid om deze zelf te ontwerpen aangepast aan uw persoonlijke smaak en interieur.