Evenementen

Spring Fair Drongen

Meet us @ Spring Fair te Drongen op 27 en 28 april. Een hele leuke sfeer te bespeuren op deze Lente-beurs in het centrum van Drongen. De locatie leent zich perfect om onze nieuwe deco-home-collectie uit te stallen want in Blanc Fixe werden vroeger ook pigmenten en grondstoffen voor verf gemaakt, een kleurrijke boel dus! Volg ons op Facebook!

Raamdecoratie, nu volledig geautomatiseerd.

We hebben recent een nieuwe rolgordijn-collectie van Zonnelux, die bovendien voor grote raampartijen 'XL' volledig geautomatiseerd wordt aangeboden. Ook houten lamellen kunnen met bediening op afstand gemonteerd worden en is gemakkelijk voor het intensief of dagelijks gebruik. Onze vakmannen zorgen voor de perfecte plaatsing ervan ! Onze favoriete raamdecoratie is nog steeds de shutter vanwege zijn zeer mooie 'look'!  Hierbij heb je meer privacy en ze zijn bijna volledig verduisterend. Neem gerust een kijkje op https://www.zonnelux.nl/partner/melle/annafarga/ of neem contact met ons op via de contactpagina. Doe nu mee met onze gratis klantenwedstrijd en maak kans op een reis naar Dubai ! Bij elke bestelling met een unieke code maak jij kans op deze énige reis !

Anna Farga
01 / 01


Over ons

Over Anna Färga

Interieurstyling volgens de regels van de kunst.

Anne is een gepassioneerd interieurstyliste, die samen met haar team en netwerk van vakspecialisten klaar staat om jouw woning in een nieuw jasje te steken en om te toveren tot een droompaleis.

De styling van het interieur bepaalt in sterke zin het gevoel en de algehele beleving van een ruimte. De gewenste look en feel verschilt van persoon tot persoon. Zij hecht dan ook erg veel belang aan het goed afmeten en scherpstellen van de wensen en waarden van de klant. Want uw verhaal is uiteraard de centrale waarde die zij zal handhaven om tot een droominterieur te komen waarin u zich helemaal thuis voelt.

Bij alle styling projecten streeft zij naar topklasse en absolute finesse. Anna Färga en haar team slagen er telkens weer in om een extra dimensie toe te voegen aan hun interieur realisaties.

Met een hands on-mentaliteit gedurende het gehele proces komt zij, samen met u, tot uitmuntende resultaten.

ONZE DIENSTEN

VASTGOEDSTYLING

Je woning sneller verkopen aan de juiste prijs? Dat kan met de vastgoedstyling van Anna Färga en haar team. Of het nu gaat over een landelijk gelegen huis of een appartement in de stad? Je hebt meer kans om een mooie prijs te bekomen en een snelle afhandeling te hebben met een vastgoedstyling!

INTERIEURSTYLING

Wil je graag je woning een mooie look geven en heb je nood aan stijladvies? Laat je interieur aanpakken door interieurstyliste Anna Färga. Zij luistert graag naar jouw wensen om je droominterieur waar te maken!

KLEURADVIES

Voor elk project is er gepast advies! Wil je de werken zelf uitvoeren of kies je om de volledige of gedeeltelijke realisatie te laten uitvoeren door ons team ? Aan U de keuze.

ONLINE SHOPPEN

ONLINE SHOPPEN

Bestel makkelijk in onze online shop!