Evenementen

Privé verkoop Decoratie

Kom op vrijdag 16 augustus of zaterdag 17 augustus naar mijn Summer Garden Sale. Wij zetten alle decoratie letterlijk buiten ! Geniet mee van een hapje, een fris drankje en doe je slag. Want weg is weg. Indien je zelf nog geen uitnodiging hebt gehad, schrijf je dan snel in via de contactpagina. Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten.

Bestel je raamdecoratie nu en maak kans op een reis naar Dubai !

Wie nu of binnenkort denkt aan het aanschaffen van nieuwe raamdecoratie maakt alvast kans op het winnen van een reis naar Dubai. Hoezo? Bij elke orderbevestiging (met een uniek nummer) maak jij kans om een reis te winnen. Maak een afspraak voor het opmeten en bestellen van je nieuwe raamdecoratie. Alle systemen en stoffen worden bij jou thuis gepresenteerd, jij kiest en wij doen de rest! Interesse? Ga nu naar de contact-pagina en vul je gegevens in. Ik contacteer je zo snel mogelijk.

Anna Farga
01 / 01


Over

About Arch

Interieurstyling volgens de regels van de kunst.

Anne is een gepassioneerd interieurstyliste, die samen met haar team en netwerk van vakspecialisten klaar staat om jouw woning in een nieuw jasje te steken.

De styling van het interieur verschilt van persoon tot persoon. Zij hecht dan ook erg veel belang aan het goed afmeten en scherpstellen van de wensen en voorkeur van de klant. Want uw verhaal is uiteraard de centrale waarde die zij zal handhaven om tot een droominterieur te komen waar u zich helemaal in thuis voelt.

Bij alle styling projecten streeft zij naar topklasse en absolute finesse. Anna Färga en haar team slagen er telkens weer in om een extra dimensie toe te voegen aan hun interieur realisaties.

Met een hands on-mentaliteit gedurende het gehele proces komt zij, samen met u, tot uitmuntende resultaten.

ONZE DIENSTEN

VASTGOEDSTYLING

Je woning sneller verkopen aan de juiste prijs? Dat kan met de vastgoedstyling van Anna Färga en haar team. Of het nu gaat over een landelijk gelegen huis of een appartement in de stad? Je hebt meer kans om een mooie prijs te bekomen en een snelle afhandeling te hebben met een vastgoedstyling!

INTERIEURSTYLING

Wil je graag je woning een mooie look geven en heb je nood aan stijladvies? Laat je interieur aanpakken door interieurstyliste Anna Färga. Zij luistert graag naar jouw wensen om je droominterieur waar te maken!

KLEURADVIES

Voor elk project is er gepast advies! Wil je de werken zelf uitvoeren of kies je om de volledige of gedeeltelijke realisatie te laten uitvoeren door ons team ? Aan U de keuze.

ONLINE SHOPPEN

ONLINE SHOPPEN

Bestel makkelijk in onze online shop!