Evenementen

Bestel je raamdecoratie nu en win een reis naar Dubai !

Wie nu of binnenkort denkt aan het aanschaffen van nieuwe raamdecoratie maakt alvast kans op het winnen van een reis naar Dubai. Hoezo? Bij elke orderbevestiging (met een uniek nummer) maak jij kans om die reis te winnen. Maak gewoon een afspraak, wij zorgen voor alles : alle systemen en stoffen worden bij jou thuis gepresenteerd, jij kiest en wij doen de rest! Interesse? Ga nu naar de contact-pagina en vul je gegevens in, ik contacteer je snel voor een afspraak. OF :Bel direct op het nummer 0497/511 689.

Raamdecoratie, volledig geautomatiseerd.

We hebben recent een nieuwe rolgordijn-collectie voor extra grote ramen, volledig geautomatiseerd, dus voor ieders gebruiksgemak. Ook houten lamellen kunnen met bediening op afstand gemonteerd worden en interessant voor intensief of dagelijks gebruik. Geen zorgen voor de plaatsing want onze vakmannen zorgen voor de perfecte uitvoering van uw raamdecoratie ! Neem gerust een kijkje op https://www.zonnelux.nl/partner/melle/annafarga/ of neem contact met ons op via de contactpagina.

Anna Farga
01 / 01


Over ons

Over Anna Färga

Interieurstyling volgens de regels van de kunst.

Anne is een gepassioneerd interieurstyliste, die samen met haar team en netwerk van vakspecialisten klaar staat om jouw woning in een nieuw jasje te steken en om te toveren tot een droompaleis.

De styling van het interieur bepaalt in sterke zin het gevoel en de algehele beleving van een ruimte. De gewenste look en feel verschilt van persoon tot persoon. Zij hecht dan ook erg veel belang aan het goed afmeten en scherpstellen van de wensen en waarden van de klant. Want uw verhaal is uiteraard de centrale waarde die zij zal handhaven om tot een droominterieur te komen waarin u zich helemaal thuis voelt.

Bij alle styling projecten streeft zij naar topklasse en absolute finesse. Anna Färga en haar team slagen er telkens weer in om een extra dimensie toe te voegen aan hun interieur realisaties.

Met een hands on-mentaliteit gedurende het gehele proces komt zij, samen met u, tot uitmuntende resultaten.

ONZE DIENSTEN

VASTGOEDSTYLING

Je woning sneller verkopen aan de juiste prijs? Dat kan met de vastgoedstyling van Anna Färga en haar team. Of het nu gaat over een landelijk gelegen huis of een appartement in de stad? Je hebt meer kans om een mooie prijs te bekomen en een snelle afhandeling te hebben met een vastgoedstyling!

INTERIEURSTYLING

Wil je graag je woning een mooie look geven en heb je nood aan stijladvies? Laat je interieur aanpakken door interieurstyliste Anna Färga. Zij luistert graag naar jouw wensen om je droominterieur waar te maken!

KLEURADVIES

Voor elk project is er gepast advies! Wil je de werken zelf uitvoeren of kies je om de volledige of gedeeltelijke realisatie te laten uitvoeren door ons team ? Aan U de keuze.

ONLINE SHOPPEN

ONLINE SHOPPEN

Bestel makkelijk in onze online shop!