Evenementen

Cursus Interieurstyling

Vanaf februari 2020 kan je een lessenreeks Interieurstyling volgen van 4 avonden van telkens 3u in de buurt van Gent. De reeks bevat heel wat informatie maar vooral ook doe-werk! Voorkennis is niet nodig, al wie geïnteresseerd is om zelf zijn interieur te stylen is welkom. Je komt de kneepjes van het vak te weten,volgens de regels van de kunst én volledig afgestemd naar jouw woonstijl. Cursus : 720€/pp ; als je inschrijft voor 30/11/19 betaal je slechts 599€/pp. Interesse? Zet dan even je gegevens op de contactpagina en ik contacteer je snel.

Bestel je raamdecoratie nu en maak kans op een reis naar Dubai !

Wie nu of binnenkort denkt aan het aanschaffen van nieuwe raamdecoratie maakt alvast kans op het winnen van een reis naar Dubai. Hoezo? Bij elke orderbevestiging (met een uniek nummer) van onze Zonnelux raamdecoratie maak jij kans om een reis te winnen. Maak een afspraak voor het opmeten en bestellen van je nieuwe raamdecoratie. Alle systemen en stoffen worden bij jou thuis gepresenteerd, jij kiest en wij doen de rest! Interesse? Ga nu naar de contact-pagina en vul je gegevens in. Succes!

Anna Farga
01 / 01
0497/511 689


Over Anna

About Arch

Interieurstyling volgens de regels van de kunst.

Interieurstyling is mijn passie en dat werkt aanstekelijk bij klanten die graag professionele ondersteuning wensen. Samen met jou gaan we op zoek naar je stijl en bijpassende kleuren, het meubilair en de afwerking, dat zowel bij jou als je interieur passen. We bespreken stap voor stap de ingrepen die nodig zijn om van je interieur een pareltje te maken.

Uw verhaal blijft de centrale waarde die ik samen met ons team zal handhaven om tot een droominterieur te komen waar u zich helemaal in thuis voelt.

Hoe klein of groot jouw interieurproject ook is, bij alle styling projecten streef ik naar absolute topklasse en slagen we er telkens in om een extra dimensie toe te voegen aan elke realisatie.

Ik kijk er naar uit jouw project te leren kennen.

ONZE DIENSTEN

VASTGOEDSTYLING

Je woning sneller verkopen aan de juiste prijs? Dat kan met de vastgoedstyling van Anna Färga en haar team. Of het nu gaat over een landelijk gelegen huis of een appartement in de stad? Je hebt meer kans om een mooie prijs te bekomen en een snelle afhandeling te hebben met een vastgoedstyling!

INTERIEURSTYLING

Wil je graag je woning een mooie look geven en heb je nood aan stijladvies? Laat je interieur aanpakken door interieurstyliste Anna Färga. Zij luistert graag naar jouw wensen om je droominterieur waar te maken!

KLEURADVIES

Voor elk project is er gepast advies! Wil je de werken zelf uitvoeren of kies je om de volledige of gedeeltelijke realisatie te laten uitvoeren door ons team ? Aan U de keuze.

ONLINE SHOPPEN

ONLINE SHOPPEN

Bestel makkelijk in onze online shop!