Evenementen

Lancering Pure&Original

01/03/2018
Lancering nieuwe verfcollectie : Vanaf 1 maart 2018 lanceren we een nieuwe collectie die beantwoordt aan de nieuwe en traditionele verftechnieken : Pure & Original ! De verven zijn allen op waterbasis en veilig in het gebruik. Zo zal elke doe-het-zelf-er zonder vrees aan de slag kunnen gaan om een 'special effect' op zijn muren te krijgen : kalk-effect, Marrakech-walls, leem of beton-look, het kan allemaal. Bestellen kan via onze shop Volg de agenda of op Facebook!

Cursus Interieurstyling

19/02/2018
Ben jij ook gebeten van interieurinrichting en wil je zelf meer weten over het vak interieurstylist? Als docente geef ik met veel enthousiasme de cursus  'Interieurstyling' in de Beauty&Lifestyle Academy in Gent en Antwerpen. Bekijk de website https://beautyandlifestyle.be , ga naar de opleiding Interieurstyling en schrijf je in. Verkies je liever een workshop "Stijlvol wonen" te volgen, laat dan je gegevens achter op onze contactpagina. Beschrijf wat jou interesseert. Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten op één van deze evenementen. Volg ons ook op Facebook!

Anna Farga
01 / 01

Referenties

Referenties

“Wat een heerlijke samenwerking met Anne. Uiterst professioneel, maar tegelijk voelt het heel erg vertrouwd. Zeer correct zowel in prijs opgaven als termijn.
Zij voelt heel gauw aan welke stijl bij ons matcht, komt met verrassende ideeën aan die telkens een schot in de roos zijn. 
Het resultaat van Anne’s styling is fantastisch! Ik voel me eindelijk helemaal thuis…”

Els, Foto Huart, Ninove

“We konden reeds verschillende projecten van Anne bewonderen en hadden dan ook het volste vertrouwen om met haar samen te werken.  Anne heeft een passie voor decoratie en kan zich gemakkelijk inleven in diverse huisstijlen.  Ze houdt rekening met de wensen van de opdrachtgever en voegt daar een extra dimensie aan toe.  Anne combineert creativiteit, gedrevenheid en integriteit. Ze realiseert zodoende steeds een verfijnd project.  Aan te bevelen!” 

Manu en Ilse D, Mariekerke Bornem

“Anne heeft oog  en feeling voor vorm en kleur. Stijlvol afgewerkt met klassevolle stukken.  Ze maakt tijd voor een goed gesprek met de klanten, waardoor een goede communicatie mogelijk is.” 

Mieke Kerkhove, Vosselare

“Anne heeft het talent om echt te luisteren naar de wensen van de cliënt en ze helpt mee ‘out-of-the-box’ te denken zodat je interieur een pareltje wordt.  Het kleur-en lichtadvies bij ons thuis was heel geslaagd” 

Saar en Frank Declerq, Sint-Martens-Latem.