Evenementen

Winter Garden Sale

Voor de tweede keer op rij stel ik mijn tuin en gezellige tuinoverkapping open om de nieuwe decoratie en leuke cadeau artikels aan U voor te stellen. Kom de gezellige sfeer opsnuiven en geniet mee bij het houtvuur met een hapje en een drankje. Heb je zin om erbij te zijn? Laat je e-mail adres achter op de contact pagina en vermeldt 'Winter Garden Sale'. Je zal spoedig een uitnodiging krijgen per mail. Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten!

Traject : Help mijn interieur inrichten.

Zin om je interieur opnieuw in te richten? Heb je weinig inspiratie of weet je niet goed hoe er aan te beginnen? Heb je binnenkort verbouwplannen en kan je best wat info gebruiken? Kom dan naar één van onze workshops Help mijn interieur inrichten. Leer alles over materialen voor de vloer en muren, kom aan de weet welke woonstijl het best bij je past en volg een stapsgewijs traject om jouw huis tot een droomwoning te maken. Elke workshop kan je apart volgen à 55€ per sessie/persoon ; volg het totale traject (5) en betaal slechts 250€ ipv 275€. Interesse? Ga naar de contactpagina, vul je gegevens en duid de rubriek Workshop aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. De workshops gaan door in de omgeving van Gent, maandag en woensdag avonden.

Anna Farga
01 / 01

Referenties

Referenties

“Wat een heerlijke samenwerking met Anne. Uiterst professioneel, maar tegelijk voelt het heel erg vertrouwd. Zeer correct zowel in prijs opgaven als termijn.
Zij voelt heel gauw aan welke stijl bij ons matcht, komt met verrassende ideeën aan die telkens een schot in de roos zijn. 
Het resultaat van Anne’s styling is fantastisch! Ik voel me eindelijk helemaal thuis…”

Els, Foto Huart, Ninove

“We konden reeds verschillende projecten van Anne bewonderen en hadden dan ook het volste vertrouwen om met haar samen te werken.  Anne heeft een passie voor decoratie en kan zich gemakkelijk inleven in diverse huisstijlen.  Ze houdt rekening met de wensen van de opdrachtgever en voegt daar een extra dimensie aan toe.  Anne combineert creativiteit, gedrevenheid en integriteit. Ze realiseert zodoende steeds een verfijnd project.  Aan te bevelen!” 

Manu en Ilse D, Mariekerke Bornem

“Anne heeft oog  en feeling voor vorm en kleur. Stijlvol afgewerkt met klassevolle stukken.  Ze maakt tijd voor een goed gesprek met de klanten, waardoor een goede communicatie mogelijk is.” 

Mieke Kerkhove, Vosselare

“Anne heeft het talent om echt te luisteren naar de wensen van de cliënt en ze helpt mee ‘out-of-the-box’ te denken zodat je interieur een pareltje wordt.  Het kleur-en lichtadvies bij ons thuis was heel geslaagd” 

Saar en Frank Declerq, Sint-Martens-Latem.

payperprofitssitemap как добавить на сайтподдержка яндекс вебмастерelectronicсделать визу в нижнем новгородеоснастка инлайнкухни рода фотоПавелко искусственные поля