Evenementen

Pure&Original

Sinds 1 maart 2018  zijn we gestart met de verf-collectie van Pure & Original,  die volledig beantwoordt aan de nieuwe en traditionele verftechnieken. De verven zijn allen op waterbasis en veilig in het gebruik.  Elke doe-het-zelf-er zal zonder probleem aan de slag kunnen gaan, ook om een 'special effect' te bekomen : kalk-effect, Marrakech-look, leem of concrete-walls, het kan allemaal. Bestellen kan via de knop 'Shop'. почему выдает ошибку 404реклама для сайтаалександр лобановский харьковlinux ddosзапись к пародонтологуcam live girlsбосоножки как выбрать размер

Workshop Interieur inrichten op 26 mei van 10u-16u.

Zin om je interieur opnieuw in te richten? Heb je weinig inspiratie of weet je niet goed hoe er aan te beginnen? Kom dan naar de workshop Interieur inrichten: Hoe begin ik er aan? Hier leer je alles over kleurgebruik, stijlen herkennen en toepassen in je interieur. Deelname 75€/pp, incl lunch,syllabus en alle materialen. Waar? Zaaltje van Resto 't Patijntje, Gordunakaai Gent. Inschrijven : ga naar de contactpagina, vul je gegevens in en met hoeveel personen je komt en verzend je aanvraag. Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten op dit evenement! способы лидогенерацииandreev vasilyойти gmailзаrookee vs seopultреклама яндекс директ google adwordsгугл ад вордс

Anna Farga
01 / 01

Referenties

Referenties

“Wat een heerlijke samenwerking met Anne. Uiterst professioneel, maar tegelijk voelt het heel erg vertrouwd. Zeer correct zowel in prijs opgaven als termijn.
Zij voelt heel gauw aan welke stijl bij ons matcht, komt met verrassende ideeën aan die telkens een schot in de roos zijn. 
Het resultaat van Anne’s styling is fantastisch! Ik voel me eindelijk helemaal thuis…”

Els, Foto Huart, Ninove

“We konden reeds verschillende projecten van Anne bewonderen en hadden dan ook het volste vertrouwen om met haar samen te werken.  Anne heeft een passie voor decoratie en kan zich gemakkelijk inleven in diverse huisstijlen.  Ze houdt rekening met de wensen van de opdrachtgever en voegt daar een extra dimensie aan toe.  Anne combineert creativiteit, gedrevenheid en integriteit. Ze realiseert zodoende steeds een verfijnd project.  Aan te bevelen!” 

Manu en Ilse D, Mariekerke Bornem

“Anne heeft oog  en feeling voor vorm en kleur. Stijlvol afgewerkt met klassevolle stukken.  Ze maakt tijd voor een goed gesprek met de klanten, waardoor een goede communicatie mogelijk is.” 

Mieke Kerkhove, Vosselare

“Anne heeft het talent om echt te luisteren naar de wensen van de cliënt en ze helpt mee ‘out-of-the-box’ te denken zodat je interieur een pareltje wordt.  Het kleur-en lichtadvies bij ons thuis was heel geslaagd” 

Saar en Frank Declerq, Sint-Martens-Latem.

payperprofitssitemap как добавить на сайтподдержка яндекс вебмастерelectronicсделать визу в нижнем новгородеоснастка инлайнкухни рода фото