Evenementen

Pure&Original

Naast de gewone verflijn die onze vaste schilders gebruiken, is nu ook de populaire verf-collectie van Pure & Original verkrijgbaar op bestelling, online of bij een kleuradvies. Deze beantwoordt volledig aan de nieuwe trend kleuren, is 100 % van minerale oorsprong, op waterbasis en supermat ; kalk-effect, beton-look, leem-of Marrakech-walls,  het kan allemaal ! Vraag gerust naar de technische fiche, een kleurenkaart of kleuradvies. Vanaf juni is Carazzo er! Dit is een supersterke, universele lak op waterbasis, gekleurd met 100% natuurlijke pigmenten en gemakkelijk aan te brengen met borstel of lakrol. Toepasbaar op vloeren, trappen, raamkozijnen,deuren, meubels en meer. Deze verf is krasvast, schrobvast en absoluut waterafstotend. Bestellen kan via de knop 'Shop'. почему выдает ошибку 404реклама для сайтаалександр лобановский харьковlinux ddosзапись к пародонтологуcam live girlsбосоножки как выбрать размерчехунов денис николаевич харьков фото

Workshop Interieur inrichten.

Zin om je interieur opnieuw in te richten? Heb je weinig inspiratie of weet je niet goed hoe er aan te beginnen? Kom dan naar één van onze workshops Interieur inrichten: Hoe begin ik er aan? Leer alles over kleurgebruik, stijlen herkennen en toepassen in je interieur in één van de volgende workshops. Interesse? Ga naar de contactpagina, vul je gegevens in en omschrijf wat jou boeit. Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten ! способы лидогенерацииandreev vasilyойти gmailзаrookee vs seopultреклама яндекс директ google adwordsгугл ад вордсwinperst отзывы

Anna Farga
01 / 01

Referenties

Referenties

“Wat een heerlijke samenwerking met Anne. Uiterst professioneel, maar tegelijk voelt het heel erg vertrouwd. Zeer correct zowel in prijs opgaven als termijn.
Zij voelt heel gauw aan welke stijl bij ons matcht, komt met verrassende ideeën aan die telkens een schot in de roos zijn. 
Het resultaat van Anne’s styling is fantastisch! Ik voel me eindelijk helemaal thuis…”

Els, Foto Huart, Ninove

“We konden reeds verschillende projecten van Anne bewonderen en hadden dan ook het volste vertrouwen om met haar samen te werken.  Anne heeft een passie voor decoratie en kan zich gemakkelijk inleven in diverse huisstijlen.  Ze houdt rekening met de wensen van de opdrachtgever en voegt daar een extra dimensie aan toe.  Anne combineert creativiteit, gedrevenheid en integriteit. Ze realiseert zodoende steeds een verfijnd project.  Aan te bevelen!” 

Manu en Ilse D, Mariekerke Bornem

“Anne heeft oog  en feeling voor vorm en kleur. Stijlvol afgewerkt met klassevolle stukken.  Ze maakt tijd voor een goed gesprek met de klanten, waardoor een goede communicatie mogelijk is.” 

Mieke Kerkhove, Vosselare

“Anne heeft het talent om echt te luisteren naar de wensen van de cliënt en ze helpt mee ‘out-of-the-box’ te denken zodat je interieur een pareltje wordt.  Het kleur-en lichtadvies bij ons thuis was heel geslaagd” 

Saar en Frank Declerq, Sint-Martens-Latem.

payperprofitssitemap как добавить на сайтподдержка яндекс вебмастерelectronicсделать визу в нижнем новгородеоснастка инлайнкухни рода фотоПавелко искусственные поля